Donderdagavond 22 mei – het ADF community evenement met Oracle product managers, ADF 12.1.3 en de ADF World Cup Challenge

Donderdagavond 22 mei - het ADF community evenement met Oracle product managers, ADF 12.1.3 en de ADF World Cup Challenge logo%20wk%20voetbal%202014%20brasilDonderdag 22 mei organiseert AMIS in samenwerking met Oracle het ADF Community event. Voor iedereen die zich in Nederland en omgeving bezig houdt met ADF is dit een prachtige gelegenheid om peers (vakbroeders en -zusters) tegen te komen, kennis te maken met Oracle ADF product managers Chris Muir en Frank Nimphius, te horen hoe de toekomst van ADF eruit ziet, mee te discussiëren over ADF ervaringen, wensen en klachten en demo’s te zien van de aankomende JDeveloper/ADF 12.1.3 release.

Deze sessie (bij AMIS in Nieuwegein) kent een inloop van 17.30 en start om 18.00 uur. Na de opening en de lancering van de ADF WK Voetbal Challenge is er een diner. Daarna volgen de presentaties en demonstraties van Frank Nimphius en Chris Muir. Tijdens en na deze presentaties is er gelegenheid voor vragen, discussie en brainstorm – en daar gaan we na 21.00 uur aan de bar mee door.

Voor ADF-ontwikkelaars is dit een must-attend-event!

Inschrijven voor dit gratis event kan via: http://www.amis.nl/nl-NL/evenementen/technologie-evenementen/JDeveloper-ADF-community-event .