Oracle OpenWorld & JavaOne Review bijeenkomst – 10 oktober

Saskia van der Maat
0 0
Read Time:56 Second

Op 22 september begint in San Francisco de Oracle OpenWorld: hét internationale evenement waar Oracle haar productstrategie presenteert en Oracle-specialisten ervaringen uitwisselen. Naast Oracle OpenWorld wordt ook de JavaOne georganiseerd, internationaal trefpunt voor de Java-community.

AMIS heeft de traditie om uitgebreid verslag te doen van beide conferenties. Dat doen we dit jaar op donderdag 10 oktober.  Voor het achtste achtereenvolgende jaar vindt dan de Oracle OpenWorld Review plaats. Medewerkers van AMIS die in San Francisco op het podium staan, presenteren en analyseren de opvallendste trends, thema’s en verwachtingen voor de toekomst op verschillende technologieterreinen. We laten korte demo’s zien van interessante producten en technologie, geven ons eigen commentaar en er is alle gelegenheid om vragen te stellen en de discussie aan te gaan.

Deelname aan de Oracle OpenWorld Review sessie is gratis. Vanaf 16:30 uur bent u van harte welkom en om 17:00 uur starten we met de bijeenkomst. Er is slechts plaats voor 80 personen. Meld je daarom snel hier aan!

 

 

Datum:   10 oktober
Locatie: AMIS, Edisonbaan 15, 3439 MN te Nieuwegein
Tijd:        16.30 – 21.00 uur

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Quick & Easy migrate VM from Oracle VM 2.x to 3.x

I have come across customers running their Virtual Machines (VM) on Oracle VM 2.x wanting to migrate them to Oracle VM 3.x Most of the time the engineers think the migration to 3.x is a lot of work. I have seen situations where they installed fresh new VM’s on Oracle […]
%d bloggers like this: