Oracle OpenWorld & JavaOne Review bijeenkomst - 10 oktober clouds 295695 1920

Oracle OpenWorld & JavaOne Review bijeenkomst – 10 oktober

Op 22 september begint in San Francisco de Oracle OpenWorld: hét internationale evenement waar Oracle haar productstrategie presenteert en Oracle-specialisten ervaringen uitwisselen. Naast Oracle OpenWorld wordt ook de JavaOne georganiseerd, internationaal trefpunt voor de Java-community.

AMIS heeft de traditie om uitgebreid verslag te doen van beide conferenties. Dat doen we dit jaar op donderdag 10 oktober.  Voor het achtste achtereenvolgende jaar vindt dan de Oracle OpenWorld Review plaats. Medewerkers van AMIS die in San Francisco op het podium staan, presenteren en analyseren de opvallendste trends, thema’s en verwachtingen voor de toekomst op verschillende technologieterreinen. We laten korte demo’s zien van interessante producten en technologie, geven ons eigen commentaar en er is alle gelegenheid om vragen te stellen en de discussie aan te gaan.

Deelname aan de Oracle OpenWorld Review sessie is gratis. Vanaf 16:30 uur bent u van harte welkom en om 17:00 uur starten we met de bijeenkomst. Er is slechts plaats voor 80 personen. Meld je daarom snel hier aan!

 

 

Datum:   10 oktober
Locatie: AMIS, Edisonbaan 15, 3439 MN te Nieuwegein
Tijd:        16.30 – 21.00 uur