Maandag 17 november - Kennismaken en aan de slag met ADF 11g tools 15649 6401

Maandag 17 november – Kennismaken en aan de slag met ADF 11g

 

Aanstaande maandag – 17 november – organiseert AMIS een KC (Kennis Centrum) sessie rondom de recent uitgekomen 11g versie van ADF. Deze release is een belangrijke – voor Oracle omdat daarmee eindelijk de ontwikkelomgeving en het ontwikkelframework voor Fusion Applications beschikbaar zijn. En voor veel ADF ontwikkelaars buiten Oracle, en ook in Nederland, omdat we daarmee een krachtig, aantrekkelijk en up-to-date ontwikkelgereedschap in handen hebben.

In deze sessie laten Luc en Lucas zien wat zij de afgelopen maanden met ADF 11g uitgezocht hebben. Ze zullen de belangrijkste vier thema’s van ADF 11g gaan bespreken en demonstreren en ook gaan we er in een hands-on sessie mee aan de slag.

In een sessie van 16.30 – 21.00 passeren de vier belangrijkste thema’s van ADF 11g de revue:
* RichFaces Components (de brug naar Web 2.0)
* Reusability (task flows, templates)
* Declarative & Model Driven
* Data Visualization Components
Voor ieder van ons biedt ADF 11g ook mooie kansen om vanuit (redelijk) bekend terrein nu ook aantrekkelijke Web 2.0 applicaties te bouwen. Ik kan iedere ADF-ontwikkelaars sterk aanbevelen zo snel mogelijk met de 11g versie aan de slag te gaan. In deze sessie krijg je de eerste stappen hapklaar aangeboden! (ook als je er alleen van 16.30-18.00 of zo bij kan zijn, schuif aan – dan pak je de eerste twee thema’s alvast mee).
Als je er bij wilt zijn tijdens het diner, laat dat dan even weten aan het AMIS Office Management – meld je aan via http://www.amis.nl/activiteiten.php?id=668
Maandag 17 november - Kennismaken en aan de slag met ADF 11g blank