AMIS presenteert "Verslag van Oracle Open World en Java One 2010' 13422386 1019544571447648 7687716130941590224 o1

AMIS presenteert "Verslag van Oracle Open World en Java One 2010'

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseert AMIS deze openbare bijeenkomst waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van de belangrijkste conferenties van het jaar: Oracle Open World en JavaOne. Op woensdag 6 oktober openen we vanaf 16.30 uur de deuren en start om 17.00 de presentatie door de vijf AMIS-medewerkers die dit jaar OOW en JavaOne bezoeken en daar zelf ook presenteren. Onderbroken door diner gaan we door tot pakweg 21.00 uur. De grootste nieuwtjes en meest opvallende trends, de belangrijkste thema’s en sfeerimpressies passeren de revue, maar zeker ook de verhalen achter de schermen. De presentatie omvat ook een toekomstverwachting op verschillende technologie-terreinen.

Van 19-23 september 2010 werd  in San Francisco de jaarlijke Oracle Open World conferentie gehouden. Gelijktijdig – of: als onderdeel van OOW – is ook JavaOne georganiseerd. In vijf dagen wordt door medewerkers van Oracle – maar ook van andere leveranciers en open source projecten – de status en toekomst-strategie rond Oracle (inclusief voormalige Sun en BEA) technologie toegelicht en gepresenteerd. Voor Java & JEE gebeurt datzelfde – en ook zal duidelijk moeten worden hoe de toekomst van de Java community eruit ziet. Wat gebeurt er met het JCP, de totstandkoming van nieuwe releases van de programmeertaal en het JEE platform, hoe werkt Oracle als nieuwe eigenaar/voogd van Java samen met belangrijke spelers als IBM, Google, Apache, RedHat/JBoss en VMware/SpringSource.

Naast status, visie en strategie bieden deze twee conferenties zeer veel technische inhoud – tips & tricks, best practices, nieuwe versies van producten en frameworks, evaluaties en demonstraties, project-presentaties en panel-discussies, hands-on labs en de demo-grounds waar je ondermeer veel te weten kan komen over de situatie achter de schermen.

In deze verslagsessie bieden we je inzicht in heden en toekomst, laten we korte demo’s zien van interessante producten en technologie, geven we ons eigen commentaar op wat er werd gezegd – ook tussen de regels en achter de schermen – en heb jij alle gelegenheid om vragen te stellen en de discussie aan te gaan.

Of je nou zelf de kans had om naar San Francisco te gaan of alleen via internet de ontwikkelingen kon volgen: in deze bijeenkomst kan je de sfeer van OOW & Java One komen opsnuiven en een zeer gecomprimeerde samenvatting van ruim 2000 sessies tot je nemen!

Klik hier voor je aanmelding.