SIG Architectuur 27 augustus

Saskia van der Maat
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Op donderdagavond 27 augustus organiseert AMIS een SIG (Special Interest Group) Architectuur. De SIGs worden voor en door eigen medewerkers georganiseerd. Sommige SIGs zijn ook open voor externen. Wil jij graag bij deze SIG Architectuur aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar marketing@amis.nl en laat ons weten waarom je erbij wilt zijn en wat je huidige functie is. 

Inhoud

In deze SIG willen we een aantal applicatie architectuur templates voor verschillende situaties/uitdagingen bedenken. We gaan deze templates uitdenken in een aantal groepjes, waarna ieder team komt met zijn architectuur oplossingen en onderbouwing. Het gaat dus vooral om het proces om samen te komen tot oplossingen.

De situaties die we gaan uitwerken kunnen bijvoorbeeld zijn: potentiële klanten van verschillend type (complex of simpel, met weinig of veel geld, etc) en/of verschillende uitdagingen (Digitale User Interface, B2B, Monitoring en Rapportage, Harmoniseren van de infrastructuur/platform, etc). In de uitgewerkte oplossingen zijn zowel de normale als de Cloud product offering van Oracle te gebruiken.

Deze SIG Architectuur is een interactieve en creatieve sessie, waarbij we met elkaar ervaringen delen en sparren zodat we beter in staat zijn mee te denken, praten en adviseren over het combineren van technologie-componenten tot goed samenwerkende oplossingen.

 

Datum: 27 augustus 2015

Tijd: 18.00 uur tot 21.00 uur

Kosten: Deze SIG is kosteloos bij te wonen.

Doelgroep: IT-architecten die werken met Oracle en geïnteresseerd zijn in het opdoen en delen van kennis met vakgenoten.

Locatie en parkeren: De bijeenkomst vindt plaats in ons pand aan de Edisonbaan 15 in Nieuwegein. Je kunt gratis parkeren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Maatwerk op de juiste plek: Gebruik geen vork om soep te eten

Eén smaak Vroeger, in de ICT toch al gauw een jaar of tien geleden, was alles lekker overzichtelijk. Je had een paar smaken aan technologie, zoals Oracle, Microsoft en SAP. Je maakte een keuze voor een bepaalde smaak, ging lekker aan de slag en deed vervolgens alles met de gekozen […]
%d bloggers like this: