AMIS Presents: An evening about ADF with Frank Nimphius 13422386 1019544571447648 7687716130941590224 o1

AMIS Presents: An evening about ADF with Frank Nimphius

AMIS is al jarenlang frontrunner op het gebied van Oracle ADF. Wij blinken steeds weer uit op vakinhoudelijke kennis. Vanuit deze expertise delen wij graag onze kennis met jou. Dit doen wij met onze wereldwijd bekende technology blog, publicaties websites en in vakbladen, presentaties en consultancy. Daarnaast organiseren wij regelmatig goed bezochte kennissessies.

Deze keer hebben we Frank Nimphius van Oracle weten te strikken. Op woensdag 16 Maart verzorgt Frank een exclusieve ADF sessie bij AMIS.

De sessie bestaat uit twee delen.

ADF Inside for Fusion Developers – achtergronden bij enkele cruciale mechanismes in ADF Faces voor ervaren ADF ontwikkelaars. In deze technische sessie zal Frank op de techniek in gaan en komen aspecten zoals bijvoorbeeld de Javascript API van ADF en “Inter Region Communication” aan bod.

Hoe belangrijk is ADF nu écht voor Oracle ? Strategische verkenning van ADF voor Applicatie Architecten, Senior Ontwikkelaars en Development Managers In deze strategische sessie veel aandacht voor de focus van Oracle op ADF. Hoe gebruikt Oracle ADF nu, wat is de visie en en hoe staat ADF er de komende jaren voor ?

Dus als je meer wil weten over ADF en over hoe de toekomst van ADF er volgens Oracle uit ziet, dan ben je van harte welkom op deze gratis sessie op 16 maart. Maar wel even aanmelden via de registreren link hieronder.

Agenda
16:30u Ontvangst
17:00u Start sessie 1 – ADF Inside for Fusion Developers
18:30u Diner
19:00u Start sessie 2 РHoe belangrijk is ADF nu ̩cht voor Oracle
20:30u Afsluiting met borrel

Over de spreker

Frank Nimphius is Principal Product Manager Oracle Application Development Tools bij Oracle sinds 1999. Hij spreekt wereldwijd op conferenties over Applicatie ontwikkeling met ADF. Franks is Co-auteur van het boek “Oracle Fusion Developer Guide: Building Rich Internet Applications with Oracle ADF Business Components and ADF Faces”. Daarnaast is hij actief (nr. 1 in de ranking) op het JDeveloper forum en schrijft hij regelmatig technische artikelen op de ADF code Corner op het Oracle Technology Network (OTN).

Je bent van harte welkom om deze kennissessie bij te wonen. Als altijd zijn de kennissessies kosteloos. Aanmelden kan via deze link. Voor meer informatie kan je contact opnemen met , 030-6013000 of mail naar info at amis punt nl