Oproep aan Managers van Oracle Professionals: gun je team de Tech Experience 2017 (15 & 16 juni) image

Oproep aan Managers van Oracle Professionals: gun je team de Tech Experience 2017 (15 & 16 juni)

imageBeste Manager of Team Leider van Oracle professionals,

Als je Oracle professionals in je team hebt – of dat nu Oracle DBAs, PL/SQL ontwikkelaars of middleware ontwikkelaars zijn – in alle gevallen is persoonlijke groei en kennisontwikkeling een voortdurend streven. Van je mensen – en als ze dat zelf al hier en daar vergeten dan toch in elk geval van jou als hun coach. In dat kader is er half juni een niet te missen gelegenheid om in twee dagen, dicht bij huis, een evenement met internationale allure te bezoeken en daar op allerlei onderwerpen intensief inspiratie, kennis en ervaringen op te doen. En ook om over de dagelijkse problemen en uitdagingen van vakgenoten te leren en oplossingen op te doen.

De Oracle Gebruikersgroep Holland (OGh) organiseert the Tech Experience 2017 conferentie op 15 en 16 juni in de Rijtuigenloods in Amsersfoort. Deze conferentie omvat 90 sessies van ruim 70 top-sprekers uit Nederland en de rest van de wereld, waaronder Oracle ACEs en ACE Directors en enkele aansprekende experts van Oracle Corporation.

De hoofdthema’s van de conferentie zijn:

  • Database – zowel database administration als database development (SQL, PL/SQL)
  • Engineered Systems
  • Web & Mobile – User eXperience en User Interface development met onder andere ADF, Oracle JET en rich client JavaScript web development frameworks
  • Integratie & API Management– web services, SOA (Suite), BPM (Suite), API management
  • Business Intelligence
  • Middleware Platform (CAF) – WebLogic, Exalogic

De cloud komt in diverse sessies langs, security en architectuur zijn terugkerende elementen en praktijktoepassingen spelen een grote rol.

De conferentie is kleinschalig, laagdrempelig en intiem genoeg om sprekers en andere bezoekers makkelijk aan te spreken en om tips, oplossingen en ervaringen te vragen. De sessies gaan veelal de diepte in met sprekers die praktijk-specialist zijn op hun onderwerp en hebben de waarde van een mini-training. En meer dan in een heel gerichte training is dit een evenement waar het opdoen van inspiratie en de kruisbestuiving tussen verschillende terreinen de extra waarde geeft.

Deelnemers hebben de gelegenheid om in twee heel intensieve dagen meer te leren op onderwerpen waar zelf al in de praktijk mee bezig zijn – en te horen hoe ervaringsdeskundigen zaken aanpakken en uitdagingen oplossen. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid om vooruit te kijken op onderwerpen die er misschien al aan zitten te komen of er aan zouden gaan komen. IT professionals zitten door de waan van de dag en constante focus nog wel eens in een soort tunnel – de Tech Experience biedt de kans daar uit te breken.

Als CTO van AMIS ben ik niet objectief. Ik ben razend enthousiast over deze conferentie, het programma en de sprekers, de onderwerpen en de energie die we tijdens die twee dagen gaan genereren en delen. Deze krent in de pap geeft inspiratie en enthousiasme voor Oracle specialisten om lange tijd op te teren. Mijn collega’s moeten hier dus heen vind ik. En wat mij betreft geldt dat voor alle Oracle professionals in Nederland – dus zeker ook voor jouw medewerkers. Gun ze dit stuk opleiding, dwing ze desnoods twee dagen het dagelijkse werk aan de kant te zetten en de wereld (van Oracle) te verkennen. In Amsersfoort, op de Tech Experiences conferentie.

Details over de agenda vind je op https://www.ogh.nl/techex/. Ook vind je informatie over de indrukwekkende line-up aan sprekers en details van de sessies, de locatie en het registratieformulier. De kosten voor twee dagen zijn 475 euro (en 175 euro voor leden van OGh). Twee collega’s kunnen op één inschrijving elk één van de beide dagen bijwonen.

met vriendelijke groeten,

Lucas Jellema

CTO van AMIS