Oracle OpenWorld & JavaOne Review bijeenkomst - 16 oktober OOW logo

Oracle OpenWorld & JavaOne Review bijeenkomst – 16 oktober

Datum     donderdag 16 oktober
Tijd           16.30 – 21.00
Kosten      gratis

AMIS organiseert voor het negende achtereenvolgende jaar de Oracle OpenWorld & JavaOne Review bijeenkomst, waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van deze conferenties, die van 28 september tot en met 4 oktober in San Francisco plaatsvinden.

De Oracle OpenWorld Review wordt verzorgd door AMIS-medewerkers die dit jaar de conferentie bezoeken en daar ook zelf presenteren. De belangrijkste nieuwtjes en meest opvallende trends, thema’s en sfeerimpressies passeren de revue. Maar ook de verhalen achter de schermen en de toekomstverwachtingen op verschillende technologie-terreinen.

Voor de Java-specialisten bieden we parallel aan de Oracle OpenWorld Review een JavaOne Review met een overview van JavaOne 2014. In deze presentatie zoomt First8, onze Conclusion partner, in op de belangrijkste nieuwtjes en informatie van deze conferentie.

Vanaf 16.30 uur openen we de deuren en om 17.00 uur starten we met het inhoudelijke programma. Rond 18.00 uur zorgen we voor een diner en we sluiten het inhoudelijke gedeelte af om 21.00 uur. Deelname aan de Review sessies is geheel kosteloos.

Reserveer hier snel een stoel, want we hebben ruimte voor maximaal 80 deelnemers.

Locatie
Edisonbaan 15
3439 MN Nieuwegein