Training iOS 5 applicatieontwikkeling voor iPhone en iPad 193420 ipad iphone 3501

Training iOS 5 applicatieontwikkeling voor iPhone en iPad

Van 5 tot en met 7 september geeft AMIS de training iOS5 applicatieontwikkeling.
Leer in drie dagen zelf apps voor iPhone en iPad ontwikkelen.

Training iOS 5 applicatieontwikkeling voor iPhone en iPad 193420 ipad iphone 35011
Schrijf je in via deze link: http://www.amis.nl/trainingen/ios-5-applicatieontwikkeling-bouw-apps-voor-ipad-en-iphone/

Na 1 dag je eigen app mee naar huis
Wil jij ook goed performende en aantrekkelijke applicaties bouwen die gebruik maken van data uit uw achterliggende Oracle systemen? Volg dan onze training iOS applicatieontwikkeling . Vanuit de achtergrond van AMIS zal specifiek aandacht besteed worden aan de koppeling van de iOS applicatie met data gebaseerde systemen. De training bestaat voor de helft uit theorie en de helft uit praktijkoefeningen. Na afloop van de training heb je minimaal 1 app gebouwd. Lees meer over deze training in dit PDF document. Schrijf je in via het formulier hiernaast.

Omschrijving training iOS app ontwikkeling
In deze training leer je applicaties bouwen met de Objective-C taal. Dit is de taal waarin iPhone en iPad apps gemaakt worden. Je leert niet alleen hoe je snel gebruik kunt maken van de libraries en componenten die binnen iOS beschikbaar zijn. Ook leer je meer over de performance van de iPhone en iPad en hoe je deze kunt toepassen voor het bouwen van business applicaties. Belangrijk aspect in deze training is het ontsluiten, opslaan en bewerken van data vanuit een externe service binnen iOS.

Inclusief boek Advanced iOS Programming
Bij aanvang van de training ontvangt iedere cursist een exemplaar van het boek “The iOS 5 Developers Cookbook” van Erica Sadun. http://www.amazon.com/The-iOS-Developers-Cookbook-Programmers/dp/0321832078)

Meer info via deze link http://www.amis.nl/trainingen/ios-5-applicatieontwikkeling-bouw-apps-voor-ipad-en-iphone/