Masterclass Oracle 11g voor Database Ontwikkelaars - haal meer uit SQL en PL/SQL in 11g 20188367001

Masterclass Oracle 11g voor Database Ontwikkelaars – haal meer uit SQL en PL/SQL in 11g

Aanstaande vrijdag 27 januari verzorgt Oracle ACE Director Alex Nuijten bij AMIS Services in Nieuwegein een Masterclass voor Oracle Database Developers: iedereen die met enige regelmaat SQL en/of PL/SQL toepast in zijn of haar werk. In deze Masterclass leidt Alex de deelnemers rond in Oracle Database 11g Release 1 en 2 met als voornaamste doelstelling de bezoekers in staat te stellen nuttig gebruik te gaan maken van de nieuwe mogelijkheden in deze 11g releases ten einde code simpeler, beter, sneller en functioneel rijker te maken.

Alex staat wereldwijd bekend als enthousiaste verteller en duidelijke explicateur (hij heeft met die eigenschappen al meerdere speaker-awards gewonnen op internationale conferenties). Hij combineert een duidelijk overzicht van de theoretische achtergrond met sprekende demonstraties en praktijkvoorbeelden. Deelnemers kunnen idealiter zijn some wat droge gevoel voor humor waarderen – en zijn in staat om in een tamelijk intensieve dag veel nieuwe kennis te verwerken.

Voor deze Masterclass is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zie http://www.amis.nl/amis-masterclasses/masterclass-oracle-11g-voor-database-developers voor meer informatie en inschrijving.

Tijdens deze Masterclass behandelt Alex alle voor database ontwikkelaars echt relevante nieuwe mogelijkheden van de database – en hij plaatst deze ook in hun historische context. Belangrijke onderwerpen zijn vrijdag ondermeer:

  • Edition Based Redefinition – zero-downtime applicatie upgrades en versiebeheer op database objecten
  • Result Cache in SQL en PL/SQL – declaratieve performance versnelling
  • Flashback – nu eindelijk ook voor database applicatie ontwikkeling dankzij 11g Total Recall
  • Analytic Functions – rijker en flexibeler
  • Native Database webservices – wat APEX doet voor de database en Web Applicaties doet NDWS voor de database en Web Services
  • Virtual Columns – mechanisme voor slimme indexen, geavanceerde constraints, efficiente denormalisatie en meer
  • Recursive Subquery Factoring – de nieuwe Connect By
  • Diverse nieuwe en gewijzigde built-in packages

Investeer een vrijdag en je bent helemaal bij met Applicatie Development in en rond de Oracle Database, release 11g.