Preview sessie – Oracle PaaS Services – 26 mei

Lianne Verhoeven

Op 26 mei organiseert AMIS een Preview sessie over Oracle PaaS Cloud services.

We starten met een uiteenzetting van de Oracle PaaS services. Je hoort hoe ze samenhangen en waarvoor je ze kunt gebruiken. Vervolgens krijg je een sneak preview van drie van de Oracle PaaS services. We bespreken de toepassingsmogelijkheden en laten demo’s zien van de volgende services:

  • Integration Cloud Service (ICS) is een PaaS dienst voor het inrichten van integratie-scenario’s waarbij tenminste één (en mogelijk beide) koppelvlakken in de cloud leven. Interacties van en naar SaaS applicaties zijn bij uitstek het doel van ICS.
  • Process Cloud Service (PCS), automatisering van bedrijfsprocessen en werkstromen in de cloud, is met name voor human workflows met deelnemers van buiten een organisatie een interessante optie.
  • Mobile Cloud Service (MCS) stelt ontwikkelaars van mobiele applicaties in staat de APIs te definiëren die ze nodig hebben en helpt API ontwikkelaars vervolgens bij de implementatie en het beheer van deze APIs.

Dit event is vooral interessant voor architecten, lead developers en IT team leads die zich in een vroeg stadium willen oriënteren op de mogelijkheden die de Oracle PaaS producten bieden – zowel individueel als gecombineerd.

Je kunt je inschrijven via de onze website

Next Post

AMIS Associates zorgen voor kwaliteit en flexibiliteit in projecten

Koningsdag 2015, een bijzondere dag voor Dordrecht. Het altijd zo goed bereikbare centrum stond voor een flinke uitdaging. De normaal gesproken afdoende parkeerruimte en het openbaar vervoer konden de verwachtte toeloop niet aan. Nu is Dordrecht wel gewend aan grote evenementen: de ervaring met de grote kerstmarkt en ‘Dordt-in-stoom’ heeft […]
%d bloggers like this: