OGh bijeenkomst 4 oktober

Patrick Barel
0 0
Read Time:46 Second

Afgelopen dinsdag 4 oktober waren Andre van Winssen en ik de aangewezen personen om een presentatie bij de OGh te verzorgen. Andre vertelde in ongeveer een uur het een en ander over Application Contexts en het gebruik van DBMS Crypto. Een deel uit de masterclass die hij bij AMIS verzorgt.

Ik hield mijn presentatie over het oplossen van de puzzel SET door gebruik te maken van SQL. Door slim gebruik te maken van Query Factoring kan in 1 statement zowel de puzzel als de oplossing bepaald worden. Aan het einde van de presentatie werd het publiek uitgedaagd om de puzzel zelf op te lossen, waarbij voor een drietal gelukkigen een fysiek kaartspel te winnen was. Wil je meer weten over hoe het maken van dit soort puzzels je een betere ontwikkelaar maken, kom dan naar de masterclass van Steven Feuerstein bij AMIS.

De presentaties zijn te downloaden op de site van de OGh.

About Post Author

Patrick Barel

Patrick Barel is a PL/SQL Developer for AMIS Services in the Netherlands. Besides working with SQL and PL/SQL did he co-develop CodeGen and wrote different plug-ins for PL/SQL Developer. He publishes articles on the AMIS Technology blog and on his own blog http://blog.bar-solutions.com/.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Report from Oracle Open World - op maandag 17 oktober, 17.00 uur bij AMIS in Nieuwegein

Het zal je niet zijn ontgaan dat vorige week in San Francisco Oracle Open World woedde. In een krappe week legde Oracle voor zo’n 45.000 bezoekers de strategie neer, de roadmap voor tientallen productlijnen en ook een serie nieuwe aankondigingen. De meest opvallende lanceringen: de Oracle Public Cloud, de Oracle […]
%d bloggers like this: