Maak bij AMIS als eerste kennis met Oracle ADF Mobile! 13422386 1019544571447648 7687716130941590224 o1

Maak bij AMIS als eerste kennis met Oracle ADF Mobile!

Oracle heeft afgelopen maandag haar nieuwste product ADF Mobile gelanceerd. Luc Bors, expertise lead ADF bij AMIS, is op verzoek van product managers van Oracle Corporation bètatester geweest. Hij heeft meer dan vier maanden ervaring  opgedaan met ADF Mobile. Op 12 november deelt hij die ervaring met u in de eerste ADF Mobile kennissessie in Nederland.

Oracle ADF Mobile is een framework op basis van HTML5 en Java waarmee mobiele apps worden gebouwd voor het iOS en Android platform. De ontwikkeling van ADF Mobile applicaties maakt gebruik van goeddeels dezelfde aanpak, tools, componenten en kennis als voor reguliere ADF web-applicaties worden benut. Iedere ADF-ontwikkelaar is dus in potentie een ADF-mobiele-app-ontwikkelaar. ADF Mobile is zowel bedoeld voor nieuwe apps als om bestaande enterprise applicaties op een tablet of smartphone te ontsluiten. ADF Mobile geeft toegang tot device specifieke functies zoals bijvoorbeeld de camera en maakt het mogelijk om offline met de apps te werken. Maar het belangrijkste is dat bestaande enterprise toepassingen nu ook mobiele platforms bereiken.

De sessie starten we met een kort overzicht van de aanloop naar ADF Mobile, de plek in Fusion Middleware en de bredere Oracle strategie. Hierna volgt een inhoudelijke presentatie over de mogelijkheden van ADF Mobile. Wat kan er allemaal? Waarvoor kun je het gebruiken en waarvoor moet je het vooral niet inzetten? Na de presentatie volgt een Hands on sessie met ADF Mobile, waarin je zelf aan de slag gaat. Breng daarom vooral jouw eigen laptop mee, zodat je in een voor jou vertrouwde omgeving werkt.

Voor ADF ontwikkelaars is ADF Mobile een waardevolle uitbreiding van hun arsenaal. Daarom wil je deze AMIS kennissessie niet missen om helemaal bij te blijven. Vanaf 16:30 uur ben je van harte welkom om deze kennissessie bij te wonen. Zoals je van ons gewend bent is deelname, diner en drinken gratis. Ook de mobiele AMIS-frietkraam stopt weer voor de deur.

Schrijf je in via deze link zodat we rekening kunnen houden met je komst!