Generale repetitie voor Oracle OpenWorld en JavaOne sprekers OOW2014 participez

Generale repetitie voor Oracle OpenWorld en JavaOne sprekers

Zoals ook in de afgelopen jaren (sinds 2008) organiseert AMIS weer een Oracle OpenWorld Preview evenement – dit jaar op donderdag 11 september. Op deze preview willen we een paar dingen doen:

  • alvast de sfeer rondom Oracle OpenWorld opbouwen;
  • Oracle specialisten uit Nederland (en omgeving) de kans geven enkele presentaties te horen die op OOW of JavaOne (hadden kunnen) worden gehouden – vooral ook voor iedereen die niet gaat;
  • sprekers een kans bieden om een generale repetitie te doen van hun presentatie en met feedback van het publiek de presentatie verder te verbeteren.

Deze avond biedt jou de mogelijkheid om je presentatie alvast uit te proberen. Een slot zal 60 minuten bedragen. Dit is 15 minuten meer dan op OOW, maar hierdoor heb je extra tijd voor Q&A en feedback.

Wil jij deze avond een generale repetitie doen voor Oracle OpenWorld?
Dan verzoeken we jou een mail te sturen naar marketing@amis.nl met daarin opgenomen je titel en de abstract van de presentatie. Het is niet erg als je het uur tijdens de Preview anders invult dan tijdens OOW – bijvoorbeeld als je op OOW een co-presentator hebt of als je deelneemt aan een panel.

Is jouw slot afgewezen?
Mochten we nog slots over hebben, dan vullen we het programma aan met de sprekers die dit jaar niet op OOW of JavaOne gaan spreken (maar wel hadden willen spreken). Mocht jouw abstract zijn afgewezen maar wil je het graag delen? Stuur ons dan de titel en abstract van de presentatie naar ons door en wie weet sta je deze avond bij ons op het podium.