Donderdag 20 maart 2008: Kennissessie over bedrijfsregels 13422386 1019544571447648 7687716130941590224 o1

Donderdag 20 maart 2008: Kennissessie over bedrijfsregels

Op donderdag 20 maart 2008 vindt er een kennissessie plaats die in het teken staat van bedrijfsregels. Gastspreker tijdens dit KC is Toon Koppelaars.

Toon Koppelaars maakt er geen geheim van dat hij een fervent aanhanger is van de dikke database, een database waarin naast de gegevens ook alle data-georienteerde bedrijfsregels worden geïmplementeerd. Vanuit die optiek heeft Toon Koppelaars het product Rulegen ontwikkeld om data-georrïenteerde bedrijfsregels op een gestructureerde manier op te slaan in de database.

Tijdens de kennissessie zal Toon Koppelaars uitleggen wat Rulegen is, hoe het werkt en wat de toegevoegde waarde van Rulegen is. Ook zal hij een demonstratie geven van Rulegen door live aan aantal bedrijfsregels te implementeren in de database.

Natuurlijk is er deze avond ook de gelegenheid om met Toon Koppelaars en elkaar van gedachte te wisselen over Rulegen en andere producten en methoden om bedrijfsregels te implementeren:

  • Hoe vanzelfsprekend is het om bedrijfregels in de database op te slaan?
  • Waarin verschilt Rulegen van CDM Ruleframe?
  • Welke bedrijfsregels passen wel in de database en welke niet?

Gerwin Timmerman (AMIS) zal de kennissessie beginnen. Hij zal vertellen hoe bedrijfsregels in het voortraject geïdentificeerd kunnen worden en hoe er mee om te gaan in de fasen voorafgaand aan de ontwerpfase.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze kennissessie bij te wonen. De details over de sessie en een aanmeldingsformulier zijn te vinden in de activiteitenagenda.