11 september - Oracle OpenWorld Preview sessie 2014 OOW 141 e1404308076410

11 september – Oracle OpenWorld Preview sessie 2014

Vanaf 28 september vindt in San Francisco de Oracle OpenWorld (OOW) conferentie plaats: hét evenement waar Oracle haar productstrategie uit de doeken doet en waar Oracle specialisten van over de hele wereld ervaringen uitwisselen.OOW

Tegelijk met Oracle OpenWorld wordt ook de JavaOne conferentie georganiseerd, het trefpunt voor de wereldwijde Java gemeenschap. Meer dan 2.000 sessies, ruim 45.000 bezoekers en optredens van wereldberoemde artiesten; beide conferenties zijn zo groot dat zelfs de straat voor het gigantische Moscone Center door Oracle wordt overgenomen

Helaas kan niet elke Oracle of Java specialist zo maar naar San Francisco. Daarom heeft AMIS de traditie om je de inhoud en sfeer van Oracle OpenWorld mee te laten beleven. Op donderdag 11 september organiseert AMIS weer de Oracle OpenWorld Preview sessie. Sprekers die zij enkele weken later op het podium in San Francisco gaan verzorgen een preview van hun presentatie. Tijdens het diner hoor je de verhalen van eerdere conferenties, technische tips en trucs en kun je feedback geven op de presentaties.

Vanaf 16:30 bent je van harte welkom. Om 17:00 beginnen de eerste presentaties. Reken op een avond met inhoud, interessante mensen en sprekers en sessies met internationale allure.

Deelname aan de Oracle OpenWorld Preview sessie is gratis. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel hier jouw stoel!