Wat betekent "Wij testen volgens … " en wat zijn de eigenschappen van een tester en een praktijkvoorbeeld van geautomatiseerd testen met de testsuite van Oracle.

Jetse de Haan 1
0 0
Read Time:48 Second

Op donderdag 12 maart zal tijdens de eerste AMIS KC Test worden ingegaan op drie onderwerpen met betrekking tot testen. De titel van het eerste onderwerp is: "Wij testen volgens …….", ISEB, ISTQB, SmarTest, TMap, TMap Next, TMM(I), Testgrip, TestGoal, V2M2 … Er wordt een hele reeks afkortingen gebruikt door testers of door degene die daarvoor door willen gaan, om aan te duiden op welke manier zij werken. In deze presentatie zet Jan Verjaal alle begrippen op een rijtje en vertelt waar zij voor staan. Gaat het om testmanagement, een verbetermethodiek, formele testtechnieken of een certificatie? Na deze presentatie zie je door de bomen het bos weer en je weet waar je wat kunt vinden.

Tijdens de tweede presentatie geeft Vincenzo Frassino zijn visie op de eigenschappen die ontbeerlijk zijn voor een tester. Matthieu de Graaf laat, in de laatste presentatie, aan de hand van een praktijk voorbeeld zien waar je de nieuwe Oracle testsuite onder meer voor kunt gebruiken.

About Post Author

Jetse de Haan

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Wat betekent "Wij testen volgens … " en wat zijn de eigenschappen van een tester en een praktijkvoorbeeld van geautomatiseerd testen met de testsuite van Oracle.

  1. Ik ben wel benieuwd naar de inhoud van deze presentaties, kan ik er meer info over krijgen?

Comments are closed.

Next Post

IETester: Develop and test your site for multiple versions of Internet Explorer

When developing or testing your web application, you often have to support different browsers and versions. On Window machines testing for different versions of Firefox, Opera and Chrome is not a real problem as these browsers all allow you to install different versions on one machine. Only Internet Explorer (IE) […]
%d bloggers like this: