Event: PuppetConf 2016 Review, 24 November - Nieuwegein puppet Conf review

Event: PuppetConf 2016 Review, 24 November – Nieuwegein

Op donderdag 24 november is het Conclusion PuppetConf 2016 review Event. Jij bent hierbij van harte welkom. Tijdens dit event nemen we je mee in de wereld van Puppet. Bovendien vertellen wij je graag over de mogelijkheden van orchestration support, advanced Docker integration, Jenkins integration, advanced corrective change reporting en de toepassing van Puppet in Oracle en WebLogic omgevingen.

Je kunt je via deze link aanmelden.

De sprekers die je tijdens dit event de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van Puppet vertellen zijn: Nicolas Corrarello (Puppet), Bert Hajee (Enterprise Modules) en Jeroen Overmaat (Puppet). Zij waren in oktober op de internationale Puppet conferentie in San Diego en delen graag de laatste ontwikkelingen en hun visie daarop met jou.

Wanneer en waar
Datum: donderdag 24 november 2016
Tijd: 16.00 uur – 20.00 uur
Locatie: Conclusion, Edisonbaan 15 in Nieuwegein. Je kunt hier gratis parkeren. Wij zorgen ook voor een lekker diner.

Aanmelden voor PuppetConf review 2016
Wil je meer weten over Puppet, PuppetConf 2016 en ben je een DevOps engineer, een infrastructuur architect of een Puppet specialist? Dan is dit Conclusion event voor jou zeer interessant. Dit event is een gezamenlijk initiatief van Puppet, Enterprise Modules, AMIS en Xforce. Deelname is kosteloos. Je kunt je via deze link aanmelden.

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via 030 – 601 6000 of via een mail naar marketing@amis.nl.

Graag tot ziens op donderdag 24 november!