(Dutch) 7Up cursus.

0
Share this on .. Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on Tumblr0Buffer this page

Op 3,4,10 en 11 december organiseert AMIS weer de 7Up training. In vier dagen worden de deelnemers wegwijs gemaakt in de nieuwe mogelijkheden die Oracle biedt. Veel mensen zijn met Oracle 7 begonnen en werken nu met een recentere versie van de database (9, 10 of 11), maar bouwen nog steeds PL/SQL code en SQL statements alsof ze tegen een Oracle 7 database aan zitten te werken. Zaken zoals de nieuwe en analytische functies in SQL worden nog nauwelijks gebruikt, terwijl hier toch hele krachtige onderdelen bij zitten. De nieuwe functies in PL/SQL zoals Invoker Rights en Autonomous Transactions worden ook nog nauwelijks gebruikt.

Je kunt je hier aanmelden voor deze cursus. Mocht het niet lukken om dit jaar nog mee te doen aan deze cursus, volgend jaar wordt deze cursus opnieuw gegeven. De data hiervoor zijn nog niet bekend. Hou daarvoor de agenda in de gaten.

Share this on .. Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on Tumblr0Buffer this page

About Author

Patrick Barel is a PL/SQL Developer for AMIS Services in the Netherlands. Besides working with SQL and PL/SQL did he co-develop CodeGen and wrote different plug-ins for PL/SQL Developer. He publishes articles on the AMIS Technology blog and on his own blog http://blog.bar-solutions.com/.

Comments are closed.