EJB 3.0 Persistence – Workshop Materiaal

0

Gisteren, donderdag 9 februari, hadden we een uitstekende bijeenkomst rondom EJB 3.0 Persistence API. Met z’n 16-en – waarvan twee geïnteresseerde externen – hebben we in goed drie uur ons een flinke weg gebaand door de fonkelnieuwe EJB 3.0 Persistence API, met behulp van de GlassFish Open Source Reference Implementatie en Eclipse en/of JDeveloper als IDE.

Ik heb al het workshop materiaal, inclusief de Powerpoint presentatie, het opgaven document (49 blz), de database installatie scripts en de benodigde Glassfish libraries als ook de source code die het eind van elke opgavensectie weergeeft in een zip file gestopt. Die kan je hier downloaden: ejb30PersistenceWorkshop.zip
 

NB: op dinsdag 18 april vindt er een reprise plaats van deze workshop: voor wie er niet bij kon zijn of het verhaal graag nog eens wil horen gaan we dezelfde workshop doen.

About Author

Lucas Jellema, active in IT (and with Oracle) since 1994. Oracle ACE Director and Oracle Developer Champion. Solution architect and developer on diverse areas including SQL, JavaScript, Docker, Machine Learning, Java, SOA and microservices, events in various shapes and forms and many other things. Author of the Oracle Press books: Oracle SOA Suite 11g Handbook and Oracle SOA Suite 12c Handbook. Frequent presenter on community events and conferences such as JavaOne, Oracle Code and Oracle OpenWorld.

Comments are closed.