Werken bij AMIS, Oracle en Java.

Werken bij AMIS

Vacatures bij AMIS, innovaite met Oracle en JAva

Doen waar je goed in bent en samen de oorlog winnen. Spreekt dat je aan? Dan hoor je bij AMIS. De lat ligt hoog. Niet voor niets kom je AMIS-collega’s tegen op JavaOne, Devoxx, JFall of Oracle OpenWorld, als spreker en als deelnemer. Bovendien heeft AMIS vanaf 2005 vier Oracle ACE- en vijf Oracle ACE Director-benoemingen in de wacht gesleept. Op dit moment werken er drie ACE directors en drie Oracle ACE bij AMIS.
Werken bij AMIS betekent: specialiseren in Oracle en/of Java technologie. AMIS heeft een duidelijke focus op projecten waarbij we volledig resultaatverantwoordelijk zijn. Onze referenties geven een goed beeld van de diversiteit aan opdrachten die we voor klanten uitvoeren.

Ontwikkeling

We verwachten eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. We bieden niet alleen een baan maar ook de mogelijkheid om mee te denken, talenten te ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie. AMIS is een kennisgedreven organisatie met veel aandacht voor kennisdeling, opleidingen en training. We doen dus meer dan een carrièrepad uitstippelen, we faciliteren jouw ontwikkeling en vertalen dit in passende opdrachten.

Wie zoeken we

Omgeving

AMIS werkt voor klanten in heel Nederland met een duidelijke focus op de driehoek Amsterdam, Utrecht en Den Haag. De projecten worden zowel op ons eigen kantoor als bij klanten uitgevoerd.
We werken in een informele sfeer met veel aandacht voor het individu. We volgen en begeleiden je ontwikkeling én we houden er rekening mee dat je een privéleven hebt.
We bieden een concurrerend salaris en uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden als:
  • flexibele werktijden
  • thuiswerkfaciliteiten
  • de mogelijkheid om part-time te werken
  • de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen
  • de keuze tussen een lease-auto of een alternatieve vervoersregeling
  • een ruime bijdrage in de kosten van een WIA-verzekering

Meer weten?

Heb je vragen of wil je een open sollicitatie doen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Eva van der Kleij (tel.: 030-6016000, e-mail: eva.van.der.kleij@amis.nl ). Je bent natuurlijk ook van harte welkom om kennis te komen maken bij één van onze evenementen.