14 augustus – Sessie ADF Data Visualisatie met Katarina Obradovic

Saskia van der Maat
0 0
Read Time:51 Second

Ben je een ADF ontwikkelaar? Houd dan donderdag 14 augustus vrij in je agenda! Want op die dag komt Katarina Obradovic, Product Manager voor ADF Data Visualizations, een sessie verzorgen bij AMIS. 

Katarina introduceert de DVT componenten en bespreekt de thema’s en trends (HTML 5, Tablet, Gamification,…) waar haar team mee bezig is. Ze zal ook de nieuwste DVT features presenteren in de 12.1.3 release, die eind juni 2014 is uitgekomen, en geeft een spetterende demonstratie. We besluiten de sessie met een hands-on waarin iedereen zelf met deze nieuwe componenten aan de slag kan gaan.

Vanaf 16:30 ben je van harte welkom. Om 17:00 start de sessie die rond 21.00 zal worden afgesloten met een netwerkborrel. Zoals altijd wordt er voor een diner gezorgd.

Schrijf je nu hier in om je stoel te reserveren!

Zie voor een beeld van de DVT features in ADF 12.1.3 dit blog artikel: https://technology.amis.nl/2014/06/26/adf-12-1-3-highlights-in-data-visualization-dvt/.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

11 september - Oracle OpenWorld Preview sessie 2014

Vanaf 28 september vindt in San Francisco de Oracle OpenWorld (OOW) conferentie plaats: hét evenement waar Oracle haar productstrategie uit de doeken doet en waar Oracle specialisten van over de hele wereld ervaringen uitwisselen. Tegelijk met Oracle OpenWorld wordt ook de JavaOne conferentie georganiseerd, het trefpunt voor de wereldwijde Java […]
%d bloggers like this: