Hotsos Revisited 2013 – Presentatie materiaal

0

Hierbij nog dank voor allen die aanwezig waren bij de weer gevulde, informatieve & gezellige avond tijdens “Hotsos Revisited 2013”.

toon_hotsos_revisited

Wij presentatoren hebben genoten van het ambiance. Hier ook nog voor degenen die graag het nog een keer willen nalezen het presentatie materiaal van Toon, Jacco, Gerwin, Frits en mij…

Presentatie materiaal in alfabetische volgorde:

Hopelijk zien we jullie misschien weer tijdens de Masterclass over Oracle storage “Understanding storage met Oracle ACE Director James Morle” en anders hopelijk tot een volgende keer bij AMIS in Nieuwegein.

Marco

About Author

Marco Gralike, working for AMIS Services BV as a Principal Oracle Database Consultant in the Netherlands, has experience as a DBA since 1994 (Oracle 6). Marco is also eager and skillful in other fields, like Operating System Administration and Application Servers, mainly to find working, performing solutions. Marco has been specializing in Oracle XMLDB, since 2003, focusing on his old love, database administration and performance.He is an Oracle XMLDB enthusiast ever since. He is also a dedicated contributor of the Oracle User Group community, helping people with their steep XMLDB learning curve. To this purpose, Marco also devoted his personal blog site to XMLDB and other Oracle issues. Marco is a member of the OakTable network and an Oracle ACE Director (specialization Oracle XMLDB).

Comments are closed.