2 dagen seminar door Steven Feuerstein: Best of Oracle PL/SQL (8 en 9 december)

0

Steven Feuerstein

In dit tweedaagse seminar neemt Steven Feuerstein je mee ver voorbij de basismogelijkheden van PL/SQL. Steven zal tijdens dit seminar de best practices behandelen die hij op tientallen plekken in de wereld heeft verzameld en die hij ook mede door zijn nauwe samenwerking met het PL/SQL product team van Oracle kan verifiëren en aanscherpen. Hij laat via code-voorbeelden en interactieve sessies zien hoe je als ontwikkelaar in staat bent om snel, hoogwaardige, goed onderhoudbare en uitbreidbare applicaties kunt maken.

Er is tijdens dit seminar voldoende ruimte om vragen te stellen en ideeën met Steven Feurestein uit te wisselen.

Bij dit seminar zijn de volgende zaken inbegrepen:

– Een exemplaar van het boek Oracle PL/SQL Programming (5th edition) van Steven Feuerstein (twv €71,-).

– Een PL/SQL quiz onder leiding van Steven Feuerstein met leuke prijzen.

– Ook ontvang je een gratis jaarabonnement op het PL/SQL Channel. Hiermee heb je toegang tot 27 uur videotraining (normaal $395).

Dit is de kans om in Nederland in een select gezelschap met één van de experts op PL/SQL gebied kennis te maken en je expertise in  Oracle PL/SQL verder te vergroten. Meer informatie of inschrijven kan via deze link.

(NB: Deelname voor deze twee dagen kost 1050 euro)

About Author

Robbrecht van Amerongen is Head of IoT at Conclusion. He has a vast experience business development and software delivery. He is able to utilize new technologies and methodologies to valuable products and services for his customers. Keywords: innovation and business development, agile, internet of things, IoT, azure cloud, devops.Robbrecht is also an Agile coach and Certified Agile Master. He has experience in managing Agile projects with Scrum (first with DSDM) ranging back to 1999. Robbrecht is a strong proponent of the agile principles. Robbrecht is agile examiner for the agile foundation, practitioner and master certificate.

Comments are closed.