Aangeboden: ADF 11g Training – 7-11 juni (Nieuwegein)

0

Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 juni verzorgen Luc Bors en Lucas Jellema een 5-daagse ADF 11g training – in het kantoor van AMIS in Nieuwegein. Deze training is bedoeld voor ontwikkelaars die met ADF 11g aan de slag zijn of willen gaan en behandelt alle onderdelen van het framework: ADF Business Component, ADF Model & Data Binding, ADF Controller, JavaServer Faces &  ADF Faces. We zullen veel van onze praktijkervaring inbrengen, best practices overdragen en deelnemers vooral ook veel zelfs hands-on bezig laten zijn.

Van deelnemers wordt verwacht dat zij voorkennis hebben van ontwikkelen van applicaties met/tegen de Oracle database. Daarbij maakt het niet zoveel uit welke ontwikkeltools – APEX, Forms, Java frameworks – daarbij gebruikt zijn. Kennis van Java en HTML is niet noodzakelijk, maar op sommige punten misschien wel handig.

Het is mogelijk om gericht enkele onderdelen van deze 5-daagse training bij te wonen. Het programma verdeeld over de dagen:

  • dag 1 ADF Business Components
  • dag 2 (vervolg) ADF BC;  JavaServer Faces
  • dag 3 JSF, ADF Faces, ADF Rich Faces
  • dag 4 ADF Model, Data Binding en complexe ADF Faces componenten
  • dag 5 Taskflows, Templates, Skins, Security, Data Visualization en overige ‘geavanceerde’ onderwerpen

zie voor details ook: http://www.amis.nl/trainingen/oracle-adf-11g-applicatieontwikkeling

Als je interesse om aan deze training mee te doen, neem dan even contact op met info@amis.nl of 030-6016000.

Share.

About Author

Lucas Jellema, active in IT (and with Oracle) since 1994. Oracle ACE Director for Fusion Middleware. Consultant, trainer and instructor on diverse areas including Oracle Database (SQL & PLSQL), Service Oriented Architecture, BPM, ADF, Java in various shapes and forms and many other things. Author of the Oracle Press book: Oracle SOA Suite 11g Handbook. Frequent presenter on conferences such as JavaOne, Oracle OpenWorld, ODTUG Kaleidoscope, Devoxx and OBUG. Presenter for Oracle University Celebrity specials.

Comments are closed.