Aangeboden: ADF 11g Training – 7-11 juni (Nieuwegein)

0

Van maandag 7 tot en met vrijdag 11 juni verzorgen Luc Bors en Lucas Jellema een 5-daagse ADF 11g training – in het kantoor van AMIS in Nieuwegein. Deze training is bedoeld voor ontwikkelaars die met ADF 11g aan de slag zijn of willen gaan en behandelt alle onderdelen van het framework: ADF Business Component, ADF Model & Data Binding, ADF Controller, JavaServer Faces &  ADF Faces. We zullen veel van onze praktijkervaring inbrengen, best practices overdragen en deelnemers vooral ook veel zelfs hands-on bezig laten zijn.

Van deelnemers wordt verwacht dat zij voorkennis hebben van ontwikkelen van applicaties met/tegen de Oracle database. Daarbij maakt het niet zoveel uit welke ontwikkeltools – APEX, Forms, Java frameworks – daarbij gebruikt zijn. Kennis van Java en HTML is niet noodzakelijk, maar op sommige punten misschien wel handig.

Het is mogelijk om gericht enkele onderdelen van deze 5-daagse training bij te wonen. Het programma verdeeld over de dagen:

  • dag 1 ADF Business Components
  • dag 2 (vervolg) ADF BC;  JavaServer Faces
  • dag 3 JSF, ADF Faces, ADF Rich Faces
  • dag 4 ADF Model, Data Binding en complexe ADF Faces componenten
  • dag 5 Taskflows, Templates, Skins, Security, Data Visualization en overige ‘geavanceerde’ onderwerpen

zie voor details ook: http://www.amis.nl/trainingen/oracle-adf-11g-applicatieontwikkeling

Als je interesse om aan deze training mee te doen, neem dan even contact op met info@amis.nl of 030-6016000.

About Author

Lucas Jellema, active in IT (and with Oracle) since 1994. Oracle ACE Director and Oracle Developer Champion. Solution architect and developer on diverse areas including SQL, JavaScript, Docker, Machine Learning, Java, SOA and microservices, events in various shapes and forms and many other things. Author of the Oracle Press books: Oracle SOA Suite 11g Handbook and Oracle SOA Suite 12c Handbook. Frequent presenter on community events and conferences such as JavaOne, Oracle Code and Oracle OpenWorld.

Comments are closed.