Wil je bijgepraat worden over Apex? ADF? Geavanceerde PL/SQL functionaliteit? Oracle SOA Suite BPEL & ESB? Kom dinsdag 20 mei naar de ODTUG 2008 Preview – in Nieuwegein

0

Zoals al eerder aangekondigd op deze blog organiseert AMIS morgen, dinsdag 20 mei, een preview voor de ODTUG 2008 Kaleidoscope conferentie. Negen van de ruim 120 presentaties die in New Orleans te zien zullen zijn worden door sprekers van Ordina, Eurotransplant, Transfer Solutions, APEX Envangelists en AMIS ten doop gehouden tijdens deze preview. Jouw kans om drie sessies te kiezen om met zeer interessante onderwerpen, uitstekende sprekers en gebaseerd op praktijkervaring van nieuwe ontwikkelingen en inzichten op de hoogte te worden gesteld. Vanaf 16.30, gratis, met een prima maaltijd en in goed gezelschap. Tijd en zin? Meld je aan via http://www.amis.nl/activiteiten.php?id=593 (daar vind je ook alle details over de negen sessies die op het programma staan).
 

About Author

Lucas Jellema, active in IT (and with Oracle) since 1994. Oracle ACE Director and Oracle Developer Champion. Solution architect and developer on diverse areas including SQL, JavaScript, Docker, Machine Learning, Java, SOA and microservices, events in various shapes and forms and many other things. Author of the Oracle Press books: Oracle SOA Suite 11g Handbook and Oracle SOA Suite 12c Handbook. Frequent presenter on community events and conferences such as JavaOne, Oracle Code and Oracle OpenWorld.

Comments are closed.