AMIS Query 28/2: Een nieuwe denkwijze op het gebied van Business Proces Performance

0

Op 28 februari geeft Gerwin Hendriksen een voorbeschouwing op zijn presentatie tijdens het Hotsos Symposium 2008, in Dallas (TX). Het zal weer een zeer boeiende presentatie worden daar ik weet dat Gerwins methodiek een heel andere kijk geeft om performance problemen te detecteren. De conceptuele aanpak die hij tijdens deze presentatie uit de doeken zal doen, laat een manier zien om over de volle breedte van de architectuur aan profiling te kunnen doen.

Voor meer informatie en om je aan te melden voor deze gratits AMIS Query zie hier: AMIS Query 28/2: Een nieuwe denkwijze op het gebied van Business Proces Performance

Zoals altijd zijn de kennissessie, het diner en verfrissingen kosteloos.

How System Metrics Can Help You Find Performance Bottlenecks for Business Processes in Complex Architectures

Gerwin Hendriksen will give a preview on the 28th of Februari, of his presentation he will give during the Hotsos Symposium 2008 in Dallas (TX). It will be an interesting presentation evening, not in the frist place that Gerwin will present a different kind of scope regarding performance profiling across the whole architecture. For more information about attending the AMIS Query use the link below. As always during the AMIS Query sessions: food, refreshments and attendance are free of charge.

AMIS Query 28/2: Een nieuwe denkwijze op het gebied van Business Proces Performance

 

Looking forward to seeing you there

Marco

About Author

Marco Gralike, working for AMIS Services BV as a Principal Oracle Database Consultant in the Netherlands, has experience as a DBA since 1994 (Oracle 6). Marco is also eager and skillful in other fields, like Operating System Administration and Application Servers, mainly to find working, performing solutions. Marco has been specializing in Oracle XMLDB, since 2003, focusing on his old love, database administration and performance. He is an Oracle XMLDB enthusiast ever since. He is also a dedicated contributor of the Oracle User Group community, helping people with their steep XMLDB learning curve. To this purpose, Marco also devoted his personal blog site to XMLDB and other Oracle issues. Marco is a member of the OakTable network and an Oracle ACE Director (specialization Oracle XMLDB).

Comments are closed.