Nodig óns uit! Invite Us! (dan nodigen we jou ook weer uit)

1

Je weet, we nodigen je altijd graag uit om in onze kennis te delen. Via deze weblog laten we bijvoorbeeld in detail zien met wat voor zaken we bezig zijn en wat we zoal bedenken en uitvinden. Je bent ook altijd van harte welkom bij onze workshops, AMIS Academies en AMIS Queries.
 
Eigenlijk zouden we het nu ook wel eens leuk vinden om door jou uitgenodigd te worden. Of meer concreet: we zouden graag met onze kennis en ervaring bij jou langskomen om samen met jouw organisatie aan de slag te gaan met uitdagingen met technologie en de bedrijfsprocessen. Zodat jij, jouw collega’s en je manager kunnen profiteren van onze inbreng en we met zijn allen een mooie klus kunnen klaren.
 
Als jij ons uitnodigt en zorgt dat we in jouw organisatie een gesprek kunnen gaan voeren over de uitdagingen die jullie bezighouden en  hoe we hier samen  mee  aan de slag  kunnen  gaan, dan vinden we dat zo leuk dat we je als dank graag een dinerbon voor twee personen aanbieden.
 
Regel jij voor ons een uitnodiging voor een goed gesprek? Neem dan contact op met Frank Bongers, info@amis.nl of telefoonnummer 030-6016000.
 
 

About Author

Lucas Jellema, active in IT (and with Oracle) since 1994. Oracle ACE Director and Oracle Developer Champion. Solution architect and developer on diverse areas including SQL, JavaScript, Docker, Machine Learning, Java, SOA and microservices, events in various shapes and forms and many other things. Author of the Oracle Press books: Oracle SOA Suite 11g Handbook and Oracle SOA Suite 12c Handbook. Frequent presenter on community events and conferences such as JavaOne, Oracle Code and Oracle OpenWorld.

1 Comment

 1. Hallo Frank,

  Ik las dit bericht en nodig je graag uit voor mijn infosessie op 3 oktober in Baarn.
  http://www.ptvbenelux.com/Nieuws/infosessies.php?Id=11

  PTV levert XML gestuurde applicatieservers voor GEO, GIS en routing toepassingen.
  Bij onze software zitten o.a. Java samples.
  Een collega van mij heeft reeds gesproken met Emile Voogt en Jan de Harder over navigatiesoftware.

  Vriendelijke groet,

  Jan Willem Slagt

  PTV-Ordis BV