KC Web en Java: de OpenOffice.org Java API

0
Share this on .. Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on Tumblr0Buffer this page

Op donderdag 10 augustus presenteerde ik het KC Web en Java over de OpenOffice.org Java API. Klik hier om de presentatie te bekijken (ja, in Powerpoint formaat omdat ik niet verwacht dat je er speciaal OpenOffice.org voor gaat installeren). Bij de presentatie hoort natuurlijk een workshop en die kun je hier downloaden. Voor de workshop heb je een JDeveloper 10.1.3 project nodig en die staat hier. Veel succes ermee. Mail me als je problemen mee hebt of er vragen over hebt.

Share this on .. Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on Tumblr0Buffer this page

About Author

Wouter is Java consultant at AMIS

Comments are closed.