Gratis Spring cursus

0
Share this on .. Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on Tumblr0Buffer this page

NL-JUG maakte vandaag de mogelijkheid wereldkundig voor het volgen van een vier-avondse Spring training. Zie www.nljug.org. NL-JUG merkt op: “Samen met bijvoorbeeld Hibernate maakt Spring het programmeren weer leuk! Geen extra code schrijven of hoofdbrekers om je applicatie aan de praat te krijgen. Met Spring kan je sneller betere kwaliteit leveren”. Deze cursus is gratis voor leden, maar voor een geeltje ben je lid van NL-JUG en krijg je nog een mooi tijdschrift ook. Jippie!

Share this on .. Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on Tumblr0Buffer this page

About Author

Comments are closed.