AMIS en het "remote werken" in de Automatisering Gids

0

De Autmatisering Gids besteedt deze week aandacht aan de pilot rondom remote werken die sinds eind mei – het AMIS weekend – binnen AMIS loopt. Alle medewerkers hebben een WebCam en verdere voorzieningen om te onderzoeken welke aspecten van op afstand werken het leven bij AMIS veraangenamen. Op korte termijn – september/oktober – zal AMIS zijn eigen Live Communication Server (van Microsoft) inrichten, geintegreerd met SharePoint. Hiermee wordt het mogelijk met meer dan twee personen on line te communiceren. Dit maakt virtueel vergaderen, op afstand presentaties en cursussen bijwonen en remote coachen en ondersteunen mogelijk.

De voorpagina:

Het artikel zelf:

Share.

About Author

Lucas Jellema, active in IT (and with Oracle) since 1994. Oracle ACE Director for Fusion Middleware. Consultant, trainer and instructor on diverse areas including Oracle Database (SQL & PLSQL), Service Oriented Architecture, BPM, ADF, Java in various shapes and forms and many other things. Author of the Oracle Press book: Oracle SOA Suite 11g Handbook. Frequent presenter on conferences such as JavaOne, Oracle OpenWorld, ODTUG Kaleidoscope, Devoxx and OBUG. Presenter for Oracle University Celebrity specials.

Comments are closed.